Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Rozumím

Kategorie

Bernette 77

b77

Záruka: 5letá

30 990 Kč

25 612 Kč bez DPH

Dostupnost: Skladem

ks



Cenově dostupný šicí stroj Bernette 77 se systémem horního podávání BDT a se spoustou vychytávek.

b77 se zaměřuje výhradně na šití a quiltování . Chcete být kreativní a ušít si své vlastní oblečení, quilty nebo doplňky? Dejte se do toho. prozkoumejte nové stehy a šicí techniky s tímto počítačovým šicím strojem se snadnou obsluhou. Chcete si ušít tenké šifónové šaty nebo psaníčko z jemné kůže? Žádný problém, na stroji b77 m můžete šít ze všech materiálů. Můžete rovnoměrně quiltovat několik vrstev s vynikající kvalitou stehu . Užijte si nekonečných kreativních možností stroje b77 a nechte se inspirovat pro Váš další výrobek!
Bernette 77 je úchvatný šicí stroj vybaven zářivým LED osvětlením, navlékačem a automatickým i manuálním odstřihem nití. Maximální šířka stehu je 7 mm. V základní výbavě je osm přítlačných patek (základen) a velký přídavný stolek.

Navíc prodloužená záruční doba na: 60 měsíců (5 roků).

 

Přednosti stroje: 

  • Barevný LCD displej zobrazující všechna nastavení, 5 palcová barevná dotyková obrazovka pro snadnou navigaci
  • Snadná a rychlá obsluha multifunkčními ovladači
  • Šicí rádce s mnoha cennými tipy
  • Horní podavač látky pro rovnoměrné podávání látky
  • Ovládací pedál s programovatelným patním přepínačem
  • Integrovaný navlékač nitě do jehly
  • 500 stehů, včetně 17 různých knoflíkových dírek
  • 8 přítlačných patek a velký přídavný stolek v základní výbavě

 

 Funkce stroje podrobněji:

  • Snadná a rychlá obsluha přes dotykovou obrazovku nebo multifunkčními ovladači - najděte si ty pravé stehy a upravte si je, optimalizujte si napětí nitě přes 5 palcovou barevnou dotykovou obrazovku. Která je optimálně umístěna uprostřed stroje. Nastavte si rychle délku nebo šířku stehů otočnými multifunkčními ovladači, třeba i během šití. Nechte si poradit nejvhodnější stehy pro danou látku od šicího rádce.
  • Horní podavač (Bernette duální transport BDT) podavač pro rovnoměrné podávání látky - integrovaný horní podavač se snadnou aktivací Vám zaručí rovnoměrné vedení všech druhů látek shora i zespodu. Je vynikající pro šití z více vrstev nebo pro hladké a jemné materiály. Konec klouzání vrstev a krabacení švů. 
  • BDT - systém horního podávání - znáte ten problém ? Čím je šev delší, tím větší je jeho posunutí, čím je látka tenčí, tím častěji dochází k nechtěnému řasení. Aby se tomu zamezilo, je šicí stroj b77 vybaven BDT-systémem horního podávání pro současné podávání látky shora i ze spodu. Princip je jednoduchý, efekt překvapující! Látka se totiž neposouvá pouze ze spodu, jak je obvyklé, tzn. pouze spodním podavačem, ale současně i podavačem ze shora. Je logické, že pak nemůže klouzat! Oba podavače pracují přesně synchronně, ať šijete dopředu či zpět. Oba podavače posunují materiál současně, ať šijete krátký nebo dlouhý steh, dokonce i při šití zpět podávají současně. Délku stehu můžete měnit plynule v průběhu šití.
    I tenké materiály jako hedvábí a viskosa nemohou klouzat  a bez problémů lze sešívat více vrstev látky a přesto vzory na látkách budou na sebe vždy precisně navazovat.
    Systém BDT lze v mžiku vypnout nebo zapnout a můžete jej použít s většinou patek, ať už se jedná o základní patku, patku na vyšívání, pro všívání zipu, pro šití patchworku a jiné.
  • Jasný a prostorný pracovní prostor pro rychlé a přesné šití - se čtyřmi LED lampami nezůstane váš pracovní prostor 230 mm prostoru vpravo od jehly potmě. Přídavný stolek na volném rameni Vám poskytne dost místa a pohodlí i pro velké výrobky a quilty.
  • Funkce zapošití a automatický odstřih nití - s funkcí automatické zapošití už nebudete muset šít pozadu, abyste zabránili párání švů. Na konci švu prostě stiskněte tlačítko zapošití. Hned potom stiskněte tlačítko automatický odstřih nití, nitě se ustřihnou a šev je zakončený. Chcete to ještě rychleji? Naprogramujte si tyto funkce do patního přepínače na ovládacím pedálu – jednou přišlápněte patou, šev se automaticky zapošije a odstřihnou se nitě!
  • Ještě pohodlnější šití - s poloautomatickým navlékačem jehly se navlečení nitě stává hračkou. 
  • Přítlačná patka se automaticky spustí do správné polohy a odřezávač nitě Vám přidrží nit na místě. Ještě většího pohodlí dosáhnete s kolenní pákou pro zdvihání a spouštění přítlačné patky, protože budete mít ruce volné pro vedení látky.
  •  Ozdobné a quiltovací stehy pro kouzelné zdobení - samozřejmě, že na stroji B77 můžete lemovat a entlovat, šít pružné švy na úpletech na trička a vybrat si ze 17 knoflíkových dírek. Ale je toho zde mnohem více, než základní praktické stehy: vytvořte si atraktivní zdobení se 133 ozdobnými a 35 quiltovacími stehy. Vaše vlastní nastavení stehů se dočasně uloží a můžete si je uložit do osobní paměti pro pozdější použití. U tohoto stroje si můžete zvolit z 500 druhů stehů, součástí je 22 základních stehů, 133 dekorativních stehů, 3 druhy abeced, 35 quiltovacích stehů, 17 druhů knoflíkových dírek.
  • Ten pravý přítlak patky pro jakoukoli práci - V základní výbavě Vaší bernetty 77 je 8 přítlačných patek. Můžete si zvolit nejvhodnější patku podle látky nebo způsobu šití. Můžete si například vybrat entlovací patku pro entlovací stehy, vyšívací patku pro ozdobné stehy nebo patku pro knoflíkové dírky s posuvným měřítkem pro Vaše knoflíkové dírky. S vhodnou patkou vyrobíte Váš projekt rychle a s vynikající kvalitou stehu. Praktické doporučení přítlačné patky ukazuje nejvhodnější patku pro daný steh.
  • Automatický odstřih nití a zapošití - když dojdete na konec švu, je nutné zapošít, aby se šev nepáral. Normálně byste to provedli rychlým stehem dopředu a dozadu. Na stroji bernette 77 to není nutné, díky funkci automatické zapošití. Jednoduše si zvolte tlačítko Zapošití a stroj na konci švu automaticky zapošije. Po dokončení práce stiskněte tlačítko automatického odstřihu a můžete látku vytáhnout, aniž byste se sháněli po nůžkách.Když dojdete na konec švu, je nutné zapošít, aby se šev nepáral. Normálně byste to provedli rychlým stehem dopředu a dozadu. Na stroji bernette 77 to není nutné, díky funkci automatické zapošití. Jednoduše si zvolte tlačítko Zapošití a stroj na konci švu automaticky zapošije. Po dokončení práce stiskněte tlačítko automatického odstřihu a můžete látku vytáhnout, aniž byste se sháněli po nůžkách.Když dojdete na konec švu, je nutné zapošít, aby se šev nepáral. Normálně byste to provedli rychlým stehem dopředu a dozadu. Na stroji bernette 77 to není nutné, díky funkci automatické zapošití. Jednoduše si zvolte tlačítko Zapošití a stroj na konci švu automaticky zapošije. Po dokončení práce stiskněte tlačítko automatického odstřihu a můžete látku vytáhnout, aniž byste se sháněli po nůžkách.
  • Tlačítko Start/Stop pro šití bez ovládacího pedálu.
  • Regulátor rychlosti pro individuální nastavení rychlosti šití hned vedle displeje pro rychlé a pohodlné nastavení
  • Zastavení jehly nahoře/dole – nezávisle nastavitelná poloha jehly.
  • Navlékač Vám pomůže s navlékáním nitě do jehly. Rychlý a snadný způsobnavlečení jehly. Poloautomatický navlékač stroje bernette 77 řeší veškeré nepříjemnosti s navlékáním nitě do jehly. Obtížné navlékání je věcí minulosti, protože navlékač jednoduše zachytí nit a protáhne ji očkem jehly. Bernettu 77 tak připravíte k šití během několika sekund a můžete se hned začít věnovat tvůrčí stránce Vašeho projektu.
  • Přizpůsobené přítlaku patky látce. Pro některé látky, zejména pro obzvláště tenké a jemné, je vhodné přizpůsobit přítlak patky. Vaše bernette 77 je tuto praktickou funkcí vybavena.
  • Praktický rotační chapač s šířkou stehu 7 mm.
  • Automatická knoflíková dírka – profesionální knoflíkové dírky rychle a bez námahy Se strojem bernette 77 ušijete knoflíkové dírky na Vašem projektu rychle a snadno. Ani nepotřebujete zdvihat jehlu či jakkoli měnit nastavení stroje. Stroj ušije všechny čtyři části knoflíkové dírky automaticky.
  • S početnými doplňky bude Vaše práce ještě zábavnější! B77 nabízí 17 knoflíkových dírek (včetně oček) v jednom kroku,  483 základních a ozdobných stehů včetně abeced, má stroj bernette 77 manuální navlékač jehly a manuální odstřih nití. S těmito funkcemi bude Vaše práce rychlejší a efektivnější.
  • Schránka na příslušenství poskytuje dostatečný prostor pro cívky na spodní nit, nástroje, štětec, přítlačné patky a nitě.
  • V základním příslušenství je 8 přítlačných patek  – ta pravá patka pro každý úkol. Se strojem bernette 77 se dodává osm přítlačných patek, které se nasazují na stabilní držák patky. Ať šijete cokoli, můžete si vybrat optimální přítlačnou patku. 
  • V základním příslušenství je velký přídavný stolek.
  • Dvojstupňový zdvih přítlačné patky pro šití silných vrstev látek. Dvojstupňový zdvih přítlačné patky umožňuje snadno šít skrz několik vrstev látky. To je obzvláště výhodné při prošívání silných látek, quiltů nebo několika vrstev džínoviny. Díky vynikající síle vpichu stroje bernette 77 můžete bez problémů pracovat se všemi druhy látek, od nejtenčích a po ty nejsilnější.
  • Délka volného ramene od jehly v pravo: 230 mm
  • Stabilní držák přítlačné patky a osa cívky na spodní nit
  • Velká schránka na příslušenství - praktický prostor pro ukládání příslušenství, přímo ve volném rameni
  • Švýcarský design.

 

  Vlastnosti: 

BDT systém

 

ano

Šířka stehu

 

7 mm

Délka stehu

 

5 mm

Tlačítko Start/Stop

 

ano

Automatický odstřih nití

 

ano

Automatické zapošití

 

ano

Ruční nastavení přítlaku patky

 

ano

Paměť proukládání vzorů

 

ano

Celkový počet stehových vzorů 

 

500

Počet základních stehů 

22

Knoflíkové dírky včetně oček  8
Látací stehy  2
Dekorativníí stehy  133
Quiltovací stehy   35
Abecedy (včetně azbuky)  

3

Typ chapače

 

rotační

Knoflíková dírka 

 

 17 (v 1 kroku) 

Přídavný stolek v základní výbavě 

 

ano

Přítlačné patky v základní výbavě 

  8
Kryt proti prachu  

 tvrdý

Rychlost šití (stehů za minutu) 

 1000

 

Základní výbava:

Ovládací pedál

Elektrická šňůra

Český návod
Sada jehel
Základní entlovací patka (nasazena ve stroji)

Vyšívací patka

Zipová patka

Patka pro knoflíkové dírky s posuvným měřítkem

Patka pro slepý steh

Patka k přišívání knoflíků

Overlocková patka

Patka pro volný pohyb (látání, vyšívání quilt)

Vodítko švu

Cívky na spodní nit (3x)

Niťová síťka

Páráček/Štěteček

Velký odvíjecí kotouček

Střední odvíjecí kotouček

Malý odvíjecí kotouček

Plstěná podložka

Druhý trn na cívku

Pero pro dotykovou obrazovku

Olejnička

Kryt proti prachu

Násuvný stolek

Kolenní páka Free Hand System (FHS)

Šroubovák

 

  • Prodloužená záruční doba na: 60 měsíců (5 roků).


 








  • Počítačem řízený šicí stroj Ano
  • Grafický displej Ano
  • Počet programů 500
  • Maximální délka stehu 5mm
  • Maximální šířka stehu 7mm
  • Typ chapače horizontální rotační
  • Zabudovaný navlékač jehly Ano
  • LED osvětlení Ano
  • Velikost pracovní plochy vpravo od jehly 230 mm
  • Volné rameno Ano
  • Automatické zapošití ano
  • BDT systém horního podávání Ano
  • Nastavení napětí hotní nitě autom. software/ručně
  • Tlačítko Start/Stop Ano
  • Polohování zastavení jehly Nahoře/Dole Ano
  • Regulace rychlosti šití na stroji Ano
  • Tlačítko pro automatické zapošití Ano
  • Automatické zvednutí patky ano
  • Automatický odstřih nitě Ano
  • Abeceda Ano - 3 Abecedy
  • Kombinování stehů ano
  • Funkce kontroly při šití dvojjehlou ano
  • Paměť stroje Ano
  • Knoflíková dírka automatická 17 typů včetně očka
  • Automatické zdvižení přítlačné patky po odstřihu nití ano
  • Možnosti zdvihu patky ruční páčka/ kolenní páka
  • Kolenní páka ano, v základní výbavě
  • Přídavný stolek ano, v základní výbavě
  • Počet základních patek v ceně stroje 8
  • Rychlost šití 1000 stehů/min.
  • Možnost regulace přítlaku patky Ano
  • Systém jehel 130/705H
  • Robustní konstrukce a větší síla stroje (maximum je *****) ****
Prodej na splátky -
splátková kalkulačka

Podmínky pro splátkový prodej

Produkty ze stejné kategorie

 
© 2012 ŠICÍ CENTRUM HAIŠMAN
Tel.: (+420) 386 350 390 • E-mail: info@sicicentrum.cz
Ochrana osobních údajů Partneři