Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Rozumím

Kategorie

Šicí nitě, galanterie, jehly, časopisy

Kvalitní šicí stroj je dobrým začátkem pro dobré šití, ale zdaleka to není vše. Důležité je myslet i na kvalitu ostatních prvků, jako jsou nitě a jehly. V naší nabídce najdete kvalitní produkty z oblasti galanterie od německých výrobců MADEIRA a PRYM.

Šicí nitě Madeira

Šicí nitě firmy MADEIRA se vyznačují po celé délce návinu stejnou kvalitou, což je pro šití na stroji velmi důležité, a barevnou stálostí. Nitě na šití se při praní nesráží a až na vyjímky je lze vyvářet při 95 stupních Celsia. Tato německá firma vyrábí své šicí nitě a vyšívací nitě v Německu, kde vyráběné šicí i vyšívací nitě prochází pečlivou kontrolou, zátěžovými testy, inovacemi a vývojem tak, aby se k zákazníkovi dostal vždy jen ten nejlepší produkt Madeira. 

Nejen šicí stroje Vás odmění skvělým výsledkem, pokud jim umožníte šít se šicími nitěmi Madeira. V nabídce značky Madeira najdete i produkty pro ruční šití a vyšívání. Také zde najdete množství dekorativních nití, jako například nitě svítící ve tmě.

Náš TIP: Vyzkoušejte šití s nitmi Aerofil nebo vyšívání s nitmi Rayon, případně šití s průhlednou nití Monofil.


Galanterie PRYM

Nejen pomůcky pro patchwork a quilt, ale široký sortiment z galanterie Vám nabízí asi v nejširší ucelené nabídce firma PRYM. Najdete zde řezací podložky, řezací kolečka, pravítka, patchworkové šablony, spínací špendlíky klasické, spínací špendlíky pro patchwork, ale také cestovní žehličky nebo žehličky pro patchwork, jehly, značkovače, jehelníčky, metry, háčky na háčkování, jehlice, špendlíky, kopírovací kolečka, kovové i plastové zapínání na plavky, křídy, přípravky zakladače na šikmý proužek, vyšívací kroužek, nůžky, žmolkovač, lupa na čtení i lupa pro vyšívání a šití, kreativní textilie a další. 


Jehly do šicích strojů ORGAN

Organ jsou japonské jehly do šicího stroje nejvyšší jakosti. V naší nabídce najdete širokou nabídku těchto jehel. Můžete zvolit šicí jehly univerzální pro běžné šití, ale také speciální jehly Stretch, Super Stretch, Jeans, Jersey, na kůži, Microtex, Quilting, Embroidery – jehly pro vyšívaní, Chrom, Metal, Titanium a dvojjehly. Velmi oblíbené jsou balení Sortiment, kde vybíráte z již namíchaných různých druhů jehel.


Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodných pomůcek na šití

Nejste si jistí, jaký jehla nebo niť je nejlepší pro Váš projekt? Je toho zde příliš a nevíte, co bude nejlepší? Neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi pomůžeme s výběrem těch nejlepších šicích nití, jehel a dalších galanterských produkt. Naše Šicí Centrum Haišman prodává šicí stroje a příslušenství k nim od roku 1991 a víme, že kvalitní galanterie je základ spokojeného šití. 

V naší nabídce najdete též vyšívací stroje, pletací stroje, overlocky a coverlocky.

produktů na stránce

produktů na stránce

 
© 2012 ŠICÍ CENTRUM HAIŠMAN
Tel.: (+420) 386 350 390 • E-mail: info@sicicentrum.cz
Ochrana osobních údajů Partneři